4 kérdés, amitől minden pasi kiakad szex közben

A férfiak sem szeretik, ha butaságokkal traktáljuk szex közben. De mégis mely kérdéseket hanyagoljuk az intim pillanatokban?

4 kérdés, amitől minden pasi kiakad szex közben

1. Egy volt pasi megemlítése minden szituban necces, de ha ágytorna közben hozod fel, az teljesen lerombolhatja a párod önbizalmát, ráadásul ezzel a kérdéssel még meg is alázod őt. Gondolj bele, fordított esetben te hogy reagálnál?

2. A férfiak általában a férfiasságukra a legbüszkébbek, így nagyon érzékenyen érinti őket, ha bármi rosszat mersz mondani a szerszámukra. Ha pedig megkérdezed hancúr közben, hogy már betette-e, az azt feltételezi, hogy annyira apró dologgal állsz szemben, amit meg sem érzel.

3. A pasi épp mindent megtesz annak érdekében, hogy te hatalmasakat sikíts örömödben, te pedig mindezt megtöröd azzal, hogy mikor lesz már vége? Ezzel azt jelzed felé, hogy egyáltalán nem élvezed vele a szexet, ami jogosan eshet rosszul neki. Tipp: ha magadban gondolsz is erre a kérdésre, inkább ne mondd ki hangosan!

4. „Lehetne gyorsabban egy kicsit? Egy ilyen kérdéssel úgy fog tűnni, hogy már elképesztően unod a menetet, ráadásul még siettetni is akarod szegény srácot, aki ezután valószínűleg teljesen ki fog zökkenni. Ha tényleg fel akarod turbózni a dolgokat, akkor a leggyorsabb megoldás, ha te magad gondoskodsz arról, hogy a pasid minél előbb a csúcsra jusson.