4 jel, hogy beléd van zúgva!

Ezek a tipikus intő jelek arra, hogy tetszel neki!

4 jel, hogy beléd van zúgva!

1. Üzenetváltások

Az egyik legfeltűnőbb dolog, hogy mindig hosszasan próbál csetelni veled. Az online térben az emberek általában sokkal bátrabbak, jobban meg mernek nyílni, így ez szuper lehetőséget teremt nekik a kapcsolatfelvételre. Ha a pasi a neten mindig sokat ír neked, akár több témáról is, és nem hagyja, hogy megszakadjon a beszélgetés, az azt jelenti, hogy nagyon kedvel téged. Szintén ezt támasztja alá, ha még munkaidőben is gyorsan válaszol, és sosem hagyja láttamozva az üzeneted.

2. Mindig gondol rád!

Állandóan eszébe jutsz valamiről. Például megemlíti neked, hogy a hétvégén megnézett a moziban egy jó filmet, és rögtön az ugrott be neki, hogy te biztosan imádnád. Vagy küld neked a Facebookon egy vicces fotót, videót, mert tudja, hogy imádod a kutyákat. Minél több dologról te jutsz eszébe, annál biztosabb, hogy gyakran gondol rád!

3. Szemkontaktus

Amikor nagyobb társaságban beszélgettek, figyeld meg, kivel veszi fel legtöbbször a szemkontaktust. Amikor ugyanis vonzódunk valakihez, tudat alatt sokszor ránézünk, és egy beszélgetés során szinte mindig keressük a tekintetét, hiszen az ő érdeklődését akarjuk felkelteni. Ez pedig a pasiknál sincs másképp!

4. Figyel arra, amit mondassz!

Szinte mindenre emlékszik, amit említettél neki? Akkor biztos, hogy nem csak barátként gondol rád! Ugyanis ha egy srác a legapróbb dolgokra is felfigyel, és megjegyzi, amikor futólag megemlítetted, hova utazol két hét múlva, vagy mennyire imádod a csokis fagyit, akkor tuti, hogy sokat jelentesz neki.