3 dolog, amit semmiképp sem szabad posztolni!

Ha jót akartok a kapcsolatotoknak, akkor ezt a négy dolgot mindenképp felejtsétek el!

3 dolog, amit semmiképp sem szabad posztolni!

Persze tudjuk, hogy napjában nem kevés időt töltünk azzal, hogy indokolatlanul is lapozzuk a facebookot, de azért húzzunk meg egy határt, hogy mit posztolunk ki a kapcsolatunkról, és mit nem! 3 dolog van, mely kifejezetten káros hatással lehet a szerelmi életünkre annélkül, hogy egyáltalán ez feltűnne!

1. Csókolózós szelfik

Ebbe a hibába nagyon sok pár beleesik, hiába is tűnik az adott pillanatban nagyon romantikusnak, nem tartozik az egész világra. Sőt, sokan nem azt fogják leszűrni, hogy mennyire boldogok, hanem hogy mindenáron mutatni akarják a külvilágnak, hogy ők a tökéletes pár. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül kellemetlen lesz egy esetleges szakítás után egyesével ezeknek a nyomait az internetről eltűntetni.

2. Apróságok

Persze mindenki saját maga dönti el, hogy mit oszt meg a különféle social media platformokon, de azért szabni kellene egy határt. Gondolunk itt arra, hogy nem kötelező mindennap posztolni, hogy mit eszünk, iszunk vagy éppen hol bulizunk. Ezek a dolgok egyébként már pszihés problémákra is utalhatnak, hiszen fennáll a veszélye, hogy a megfelelési kényszer miatt csinálja ezt valaki.

3. Személyes infók

Beszéltünk már a magánéletről az első pontban, de azért azt mindenki tudja, hogy egy kapcsolatnak igenis vannak rossz időszakai. De ez nem azt jelenti, hogy kétnaponta ki kell posztolni, ha éppen veszekedtetek, vagy hetente kapcsolatcímkét változtatni, mert erre azért nem sokan kíváncsiak. Azt pedig már meg se említsük, hogy egy munkáltató mit fog gondolni, ha azt látja, hogy életünk összes pillanatát megosztjuk a nagyközönséggel.