3 trükk a szexhirdetésekhez

Mit üzen Laura, a szexmost.hu marketingese a szexmost.hu oldalon hírdető lányoknak ?

3 trükk a szexhirdetésekhez
szexmost.hu

Mit üzen a szexmost.hu marketingese (Laura) a szexmost.hu oldalon hírdető lányoknak ?

1. Ha teheted, ne kapcsold ki azt a lehetőséget, hogy SMS-re és üzenetre nem válaszolsz. Tudom, hogy idegesítő, és sokszor felesleges, és komolytalan ha valaki nem képes a telefonálni, de ne feledd, hogy vannak, akik még soha sem hívtak fel szexpartnert, és némi bátorító SMS vagy üzenetváltás után talán bátrabbak lesznek. Ha szükséges, és fáraszt téged - mint hirdetőt a válaszolgatás, akkor két-három SMS vagy Viber sablont fogalmazz meg, és azt küldd válaszként, amiben határozottan arra inspirálod az illetőt, hogy bátran hívjon fel Téged!

2. Akkor is maradj udvarias, ha a vonal végén zavart hívót hallassz, vagy csupán szórakozásból hívtak fel. Sokan így leplezik gátlásaikat. Egy-két kedves mondattal azonnal irányba tudod tenni a telefonálódat, s ha mégsem? Udvariasan köszönj el, s tedd tiltólistára a számát.

3. Ne tölts fel olyan fényképet, amin csak egy testrészed van. Ugye Téged sem hoz lázba egy férfi farkáról készült fénykép valamelyik szexapró oldalon. Elárulom: a férfiakat sem hozza lázba egy punci látványa önmagában. A férfiak is egészében döntenek. Bátran tegyél fel teljes alakos képet, ne vágd le a képről a fejedet:), inkább takard ki, ha nem akarod, hogy felismerjen bárki is. A szexmost.hu beépített képszerkesztőjével mindez egy mozdulat csupán.

A napokban újranyitott, és valaha a legnépszerűbbnek számító szexmost.hu weboldal láthatóan szépen fejlődik, mind a tagság, mind az oldal működése szempontjából. A fejlesztők még nem végeztek a munkákkal, de már megnyitották a kaput a regisztrálni kívánók előtt. A szexmost.hu a kétezres évek elején egy nagyon ismert szexpartnerkereső oldal volt, de sajnos az akkori tulajdonosok nem követték a trendeket, és nem vették figyelembe, hogy közel húsz év eltelt azóta, így egy teljes újragondolás után, kettő év munkájával készült el a szexmost.hu, aki az alábbi három tanácsot adta a leendő hirdetőinek.

Regisztrálj be Te is még ma, hiszen most ingyenes, de csak korlátozott ideig! Ide kattints!