3 tipp, hogy behatolás nélkül is élvezzétek az együttléteket!

Íme pár trükk, hogy hogyan tudjátok élvezni tényleges aktus nélkül a szexet, amikor fáradtak vagytok! Nem feltétlen kell hozzá behatolás, hogy orgazmust érjünk el!

3 tipp, hogy behatolás nélkül is élvezzétek az együttléteket!

Manapság egyre nehezebben lehet időt szakítani a másikra, amikor tényleg csak rá figyelünk. Most bemutatunk pár trükköt, hogy hogyan tudjátok egymás testét élvezni, még akkor is, ha hulla fáradtan dőltök le az ágyba!

1. Kényelmes póz

Ha nagyon fáradtak vagytok, akkor egyáltalán nem szükséges extra pózokat bevetni ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Találjatok egy nektek kényelmes pozitúrát, és engedjétek szabadon a fantáziátokat. Legpraktikusabb ilyenkor az úgynevezett kanál póz, amikor egy kicsit háttal fordulsz a párodnak, és picit megemeled a lábad, ezzel megkönnyíted a behatolást, ha már nem bírtok magatokkal. Arról nem is beszélve, hogy a legismertebb misszionárius pózt is fel tudjátok dobni, ha mondjuk egy kis párnát helyezel a derekad alá, így nem kell magatokat különösebben megerőltetni, és még mélyebbre is tud jutni.

2. Behatolás nélkül

Ezt már kifejtettük: orális szexszel is el lehet jutni a csúcsra, nem feltétlen kell az aktus. Sőt, a nők sokkal könnyebben érik el az orgazmust, ha nyelvvel izgatja őket a párjuk. Ezt tudjátok a 69-es pózban is fokozni, amikor kölcsönösen nyújtotok egymásnak örömet. Arról nem is beszélve, ha a kezeteket is bevonjátok, garantált lesz a csúcsra jutás.

3. Ne siessetek!

Ahol már gyerekek is vannak, ott köztudott, hogy szinte jó előre meg kell beszélni az együttlétek időpontját, vagy pedig maradnak a gyors menetek. Ezt nem szabad így hagyni, hiszen egy idő után negatívan fog hatni a kapcsolatotokra, és hamarabb fogjátok kényszerként megélni, mint örömforrásként. Kellő időt kell szánni a másikra, és nem szabad görcsösen az orgazmushoz ragaszkodni. A szex lehet jó annélkül is, hogy eljutna a másik a csúcsra. Az előjáték azért is rendkívül fontos, mert a lassú kényeztetéssel senki sem nyúlhat mellé, és tuti lesz az élvezet.