3 tipp ahhoz, hogy hogyan használjátok együtt a szexuális segédeszközöket!

Íme pár tipp, hogy hogyan okozzatok egymásnak közösen örömet szexuális játékokkal!

3 tipp ahhoz, hogy hogyan használjátok együtt a szexuális segédeszközöket!

A szexuális játékszerek nemcsak az egyedülálló nők kiváltsága, hiszen mostanság a párok is előszeretettel használják, hogy felturbózzák a nemi életüket. Íme 5 tipp, hogy hogyan tegyétek ezt okosan!

1. Együtt válasszátok ki őket!

A szex sokak szemében még mindig tabutéma, ha beszélni kell róla, pedig igen fontos itt is a kommunikáció. Ha valamelyikőtöknek támadt egy ötlete, akkor nem kell feltétlen rohanni és megvásárolni, ugyanis nem mindenki szereti az effajta meglepetéseket. Érdemes ezért ezt így előre megbeszélni, és együtt elmenni megvenni. Ráadásul ma már nem is muszáj kimozdulni, elég csak az internetet közösen böngészni, rengeteg megbízható oldalon lehet beszerezni őket. 

2. Közös maszturbáció

Nem csak az aktus során lehet használni a játékszereket, hanem egy közös maszturbáláskor is igen sokat tanulhatunk a másikról. Ilyenkor ugyanis többnyire mindenki csak magára koncentrál, így megláthatjuk, hogy valójában hogyan is érjünk a párunkhoz, hogy neki is felemelő legyen az élmény!

3. Használjatok kifejezetten pároknak készült eszközöket!

Természetesen az összes segédeszközöket tudjátok használni együttlét közben is, de vannak már kifejezetten párok részére gyártott játékok. Ezek leginkább stimuláló hatással bírnak a nagyobb élvezet elérése céljából, hiszen behatoláskor a csiklót is tudjátok izgatni, így dupla gyönyört is átélhet a nő.