3 furcsa trükk az orgazmus eléréséhez!

Ti hallottatok már ezekről?

3 furcsa trükk az orgazmus eléréséhez!

Új szexpózok, izgalmas helyszínek, különleges fehérnemű… Ezeket a praktikákat bizonyára már mindenki hallotta, aki a szexuális életének feldobásáról keresgélt. Azonban egy idő után ezek sem olyan izgalmasak, mint a kezdetekkor, és nem is garantálják a biztos orgazmust. Szerencsére azonban rengetegen kísérleteznek, és fedeznek fel újfajta gyönyöröket rejtő praktikákat!

Fújjuk ki az orrunkat!

Az már köztudott, hogy a légzés és az orgazmus között kapcsolat van, de arra bizonyára ti sem gondoltatok, hogy az orrfújás akár a csúcsig is repíthet. Pedig egész pontosan erről van szó! Az orrfújás hatszorosára növeli az orgazmus esélyét, mégpedig azért, mert ennek köszönhetően a hormonok, és a különféle kémiai anyagok sokkal könnyebben jutnak el az agyunkig. Nem ismeretlen tény, hogy az orgazmus nagyrészt kémiai reakciók eredménye, ráadásul a legtöbb esetben tényleg fejben dől el – ha nem így lenne, nem léteznének olyan emberek, akik spontán, akár álmukban jutnak el a csúcsra.

Vegyél fel zoknit!

Igen, ez elég furcsán hangzik így elsőre, de egy dán kutatás arra hívta fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem szükséges megszabadulni a zoknitól szex közben – legalábbis, ha az orgazmust vesszük górcső alá. Bár ez inkább a férfiakat illetően szokott kérdéses lenni, a felmérés rávilágított, hogy a nők 30%-al nagyobb eséllyel élveztek el akkor, ha nem vették le a zoknijukat a szeretkezés során.

Ami biztos, hogy túl sok extra kiegészítőre nem lesz szükségünk, ha kipróbálnánk ezt a praktikát, ráadásul akár szexivé is tehetjük, ha egy szép, világos térdzoknit választunk egy együttléthez.

Takarítsatok közösen!

Hogy hogy jön össze a házimunka és a szex? Nos, egy amerikai felmérés szerint nagyon is sok köze van hozzá. A kutatók úgy találták, hogy azok a párok, akik megosztják egymás között a házimunkát (és nem a nőnek kell minden teendőt ellátnia otthon), alapvetően elégedettebbek a szexuális életükkel. Gondoljunk csak bele! Mikor van több kedved egy kis hancúrozáshoz? Ha egy jó adag szennyes ruha és egy halom mosatlan edény vár, miután hullafáradtan hazaesel a munkából, vagy akkor, ha a mosogatógép már dolgozik, a ruhák pedig éppen forognak a gépben? Egyértelmű, hogy utóbbi esetén te is szívesebben bújsz ágyba a szerelmeddel, mint akkor, ha az egyébként is fárasztó napod után még ezeknek is neki kell látnod - egymagad.

Emellett persze meg kell említenünk azt is, hogy bizonyára harmonikusabbak azok a párkapcsolatok, amikben a felek otthon is osztoznak a teendőkön, tehát egyenrangúbbnak tekintik egymást. Az mindenesetre biztos, hogy ez jó kis motiváció lehet a szerelmed számára, ha ismét szóba kerül a vasalás, vagy éppen a mosogatás!