3 dolog, amely felturbózza az unalmas estéket!

Ezeket a szexjátékokat próbáltátok már? Ha még nem, akkor feltétlenül szerezzétek be őket!

3 dolog, amely felturbózza az unalmas estéket!

A pároknál egy idő után előfordul, hogy unalmassá válnak az együttlétek, és csak a megszokott pózokban élvezik egymás testét. Ahhoz, hogy ne laposodjon el a szexuális kapcsolat, érdemes bevetni egy-két újdonságot, ehhez adunk most 3 tippet, amivel biztosan nem fogtok mellélőni!

1. A megunhatatlan vibrátor

A vibrátor egy olyan eszköz, mely nemcsak pároknak tökéletes választás, hanem akár a magányos órákat is segít izgalmasan kitölteni. Manapság rengeteg olyan erotikus weboldal van, ahol maximális diszkrécióval be lehet szerezni, úgy, hogy a futár sem fogja tudni, hogy mit rendeltél. Arról nem is beszélve, hogy nem kell azon aggódni, hogy ki lát meg a szexshopból kijövet. Arra mindenképpen figyeljünk oda, hogy ne nagyon legyen nagyobb a párunkénál, mert akár sértődés is lehet belőle a férfiúi hiúság miatt. Ha a partnerünk kicsit gátlásosabb, akkor az időzítéssel is legyünk óvatosak, tehát célszerű már akkor elővenni a kis meglepetés eszközt, amikor már felforrósodott a hangulat. Kezdd el magad kényeztetni nyugodtan, és figyeld meg, pár perc múlva már nem a te kezedben lesz az irányítás!

2. Péniszgyűrű

Ez a kis játékszer mindkettőtöknek örömet okoz, ugyanis a kialakítása miatt misszionárius pózban a nők csiklóját is izgatja folyamatosan, így garantált az orgazmus. A férfiaknál meghosszabbítja az erekciót, és segít gyakorolni is, hogy ne élvezzen el a pasi túl gyorsan. Arra figyeljetek oda, mint a vibrátoroknál, hiszen ha a kádban szeretnétek kipróbálni, akkor mindenféleképpen vízállót vásároljatok! Végül, de nem utolsósorban akkor használjátok, ha nem vad szexre, hanem inkább csak romantikusabb, lágyabb szeretkezésre készültök, mert akkor tud igazán érvényesülni ez a kis rezgő játék.

3. Bilincsek és kötözés

Nem feltétlenül kell durván domina beállítottságúnak lenned ahhoz, hogy meglepd a párod, amikor hazaér a munkahelyéről. A férfiak fantáziáját mindig is mozgatták a beöltözős játákok, miért is ne fogadnád szexi rendőrnőként haza? Miest belép az ajtón, már le is támadhatod, és hozzábilincselheted az ágyhoz, vagy bármely más bútorhoz, ami erre alkalmas. Innenstől kezdve már csak a fantáziádra van szükség ahhoz, hogy mit szeretnél vele csinálni! Jöhetnek a finom harapások, a gátlástalan mondatok, amivel mégjobban feltüzeled, és alig várja majd, hogy megbüntesd! Persze ez csak akkor játszik, ha már ismeritek egymást annyira, hogy tudjátok, hol van a határ.