22 női erogén zóna

Persze az alap erogén zónákat ismerjük, de gondoltátok volna, hogy egy nőnek akár 22 helyen is lehet? Férfiak, érdemes ezeket a területeket izgatni!

22 női erogén zóna

Tudtad, hogy a női testen 22 erogén zóna található? Érdemes felfedezned a pároddal, hogy melyek ezek, mert ezzel máris izgalmasabbá tehetitek az együttléteket, sokkal színesebb és változatosabb lesz. A 22 erogén zóna a leggyakoribb pontokat jelenti, mely természetesen egyes nőknél más és más lehet. Valakit az izgat fel, ha megcsókolják, valakit pedig az, ha megcirógatják a haját. De mégis melyek azok az érintések és hol, amire beindul egy nő?

1. A haj. Általában a nők többségét izgalomba hozza, ha a férfi a hajukat cirógatja, vagy a fejbőrüket masszírozza.

2. Ajkak. Tudnivaló, hogy az ajkaink felületén nagyon vékony a bőr, ezért az ajkak harapdálásával, vagy az apró csókokkal egy férfi biztosan eléri a célját.

3. Arc. Az arc érintése, simogatása és az apró kis puszik garantáltan megteszik a hatásukat, hiszen nincs is annál kellemesebb érzés, mintha a párunk elkezdi cirógatni az arcunkat.

4. Nyak. A nyak gyengéd simogatása az ujjakkal vagy a körmökkel, a gyengéd csókok és harapások minden nő érzékeit beindítják. Figyelj arra, hogy ne használj együttlétek előtt túl sok parfümöt, hiszen erre is igaz, hogy a kevesebb néha több.

5. Fül. Az egész fülön, de leginkább a fülcimpákon nagyon finom idegvégződések vannak, melyek rögtön meghozzák a nők vágyát egy kis hancúrozáshoz.

6. Vállak. A vállak csókolgatása, simogatása, vagy gyengéd masszírozása az egyik legjobb kezdete az előjátéknak.

7. Mellek. A pasik a mellek simogatása, csókolgatása mellett számos kreatív módon tudják izgalomba hozni a nőket, hiszen ez is egy elég érzékeny terület.

8. Hónalj. Mivel rengeteg idegvégződés található itt is, ezért valakit csak csikiz, de valakit lázba hoz az ingerlése.

9. A karok belső oldala. Simogatása felizzítja bennünk a kellemes bizsergést.

10. Csuklóhajlat. Élénkítő hatással is bír, és hamar felkelti a szerelmi vágyat. Mivel itt is nagyon vékony a bőr, ezért ez is egy szuper módszer a feligatáshoz.

11. A tenyér. Szintúgy élénkítő, mint a vállunk, és a hatása is ugyanaz, bár ez már kicsit bizalmasabb.

12. Ujjak. Az ujjak csókolgatása, szopogatása szintén meghozza a kedvet.

13. Köldök alatti rész. A köldök alatti rész finom nyomogatásával és simogatásával garantáltan tűzbe jövünk, erre kifejezetten érdemes rávezetni a pasikat is.

14. A testünk oldala. A hónaljunktól egészen a csípőig lévő rész simogatása biztosan felkelti mindannyiunk kedvét egy kis együttléthez.

15. A hát. A hát érintése különös izgalmat vált ki a legtöbb nőből, leginkább a lapockák és a gerinc körüli rész hozza  elő ezt a különleges bizsergést, tehát hagyjuk, hogy az oldalunk mellett a hátunkat is kényeztetésben részesítsék.

16. Csikló. Ezen nem is kell túl sokat magyarázni, hiszen az orális örömök miatt így juthatunk a legkönnyebben orgazmushoz.

17. A hüvely. Van akinek a csiklónál, van akinél a hüvelynél intenzívebb a gyönyör. A legnagyobb örömöt a G pont elérésével lehet elérni.

18. Belső comb. Mivel nagyon közel van a nemiszervekhez, ráadásul itt is kifejezetten vékony a bőrfelület, ezért garantált a siker, ha a férfink itt próbálkozik.

19. Térdhajlat. Mivel ez a testrészünk is tele van idegvégződésekkel, így nem is csoda, hogy rengeteg nő erre indul be.

20. Farkcsont feletti rész. Mivel itt található a test hormonközpontja, ezért már szinte csak egy apró érintés is elég a nedvesség eléréséhez.

21. Talp. Számos módon izgatható, akár sima masszírozással, akár puszilgatással.

22. Lábujjak. Nem csoda, hogy rengeteg lábfétises ember létezik, hiszen az apró csókok vagy harapdálások garantáltan meghozza az ember kedvét a hancúrhoz. Az itt található idegvégződések miatt felturbózza az érzékeinket.