20 felismerés, amire rádöbbensz idén karácsonykor, ha szingli vagy 1. rész

Szingliként talál meg téged idén a karácsonyi időszak? Ne keseredj el, ha így van, hiszen rengeteg dolgot tudsz tanulni ebből a helyzetből.

20 felismerés, amire rádöbbensz idén karácsonykor, ha szingli vagy 1. rész

Vagy legalábbis kellő öniróniával állsz majd hozzá…  
Ha idén egyedülállóként vágtál bele az ünnepi előkészületekbe, akkor sincs vége a világnak.  Szingliként is ugyanolyan szép a karácsony, Te csak összpontosíts a jó dolgokra!
1. Az a tény, hogy egyedül maradtál karácsonykor, nem fogja megakadályozni a családtagjaidat, hogy folyamatosan azzal frusztráljanak, hogy miért nincs párod, vagy éppen mi történt a legutóbbi pároddal. Lépj ezen túl, és vállald fel, hogy egyedül vagy, sokkal könnyebb lesz a lelked.
2. A habkarika, a raffaello és a rum tökéletes társaid lesznek az ünnepekkor. Ki szól bele abba, hogyan ünnepelsz?
3. Nincs is jobb, mint a karácsonyi maradékot majszolni az ágyadban egy jó sorozatmaraton alatt, miközben senkihez nem kell alkalmazkodnod.
4. Azok a testvérek / unokatestvérek, akik hosszú idő után végre újra veletek ünnepelnek lesznek a családod kiszemelt hírességei. Szerencsédre őket fogják inzultálni a kínos kérdéseikkel és nem téged.
5. Amikor kiderül, hogy a gyerekkori lakóhelyeden még mindig ugyanazok a párok élnek együtt, mint régen, akkor egy kicsit sem bánod, hogy egyedül vagy.
6. Persze erről nap mint nap értesülsz a közösségi médiában, de élőben mégiscsak más ezt nyugtázni.
7. Semmi szokatlan nincs abban, hogy szilveszterkor arra vágysz, hogy te is csókolózz valakivel, amikor éjfélt üt az óra.
8. Amikor hazautazol, akkor a szüleid kényeztetnek, és ezt feloldja azokat a dolgokat, nézeteltéréseket, amik miatt az év többi részében nagyobb távolságot tartasz tőlük.
9. Ismét rádöbbensz, hogy a szakmai sikereid ellenére hiányzik valaki, aki előkelő helyet foglal el az életedben.
10. Legalább egy régi rokonod közli veled, hogy láthatóan öregszel/hízol/ráncosodsz/őszülsz, stb. és különben is kifutsz az időből.