15 szextény, amin meg fogsz döbbenni!

Az erotika témaköre kifogyhatatlan a meglepő tényeket illetően. A Huffington Post összegyűjtött néhány bizarr szextényt, amelyeket most bemutatunk nektek.

15 szextény, amin meg fogsz döbbenni!

1. Minden 10. európai baba IKEA ágyban fogan meg.
2. Alfred Kinsey, a Sexual Behavior in the Human Male (a férfiak szexuális viselkedése) című tanulmány szerzője képes a péniszébe vezetni egy fogkefét, ráadásul sörtével felfelé.
3. A brit kémek korábban a spermát használták láthatatlan tintaként, de már abbahagyták, mert ha nem volt friss, meglehetősen kellemetlen szaga volt.
4. Egy darab spermium több mint 37 megabájt DNS-adatot tartalmaz, egy ejakuláció pedig 15,875 gigabájtot, utóbbi annyinak felel meg, mint 62 darab Macbook Pro laptop teljesítménye.
5. Azok a muslincák, amelyeket visszautasítottak a nőstények, több alkoholt isznak, mint azok, akik sikeresen párosodnak.
6. A nőnemű vadászgörény meghal, ha egy éven belül nem párosodik.
7. Németül a fogamzásgátlást így mondják: Schwangerschaftsverhütungsmittel. Mire ezt valaki kiejti, már úgyis késő...
8. Az Amerikai Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást a mentális betegségek közé sorolta 1973-ig.
9. A 15. század Best Sellere (legtöbbet eladott könyve) a "The Tale of the Two Lovers" (Két szerelmes meséje) című erotikus regény volt, ami a későbbi II. Pius pápáról szól.
10. Döbbenetes, de állítólag egy férfi két hét alatt annyi spermát termel, amivel teherbe ejthetné a bolygón élő összes termékeny nőt.
11. 2008-ban régészek Cipruson egy 7. századból való átokra bukkantak, ami egy ólomtáblára volt vésve és ez állt rajta: "Fájjon a péniszed szerelmeskedés közben!" Nem tudni, kitől ered és miért keletkezett.
12. A match.com (amerikai társkereső oldal) alapítója, Gary Krement azért vesztette el barátnőjét, mert az találkozott egy másik férfival a match.com-on.
13. Gimnofóbia: kifejezés arra az érzésre, amikor valaki úgy érzi, a másik levetkőzteti a szemével.
14. Egy nőstény csimpánz, amikor kanos, olyan erős, mint hat férfi.
15. A G-pontot majdnem egy Beverley Whipple nevű professzorról neveztek el anno Whipple Tickle-nek (Whipple Csiklandozásnak).