10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 3. rész

Keresed a nagy Ő-t? Folytatjuk tippjeink bemutatását, amelyek segítenek abban, hogyan találd meg az igaz szerelmet és hogyan tartsd meg Őt…

10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 3. rész

7. Randialkalmazások – értékeld újra a profilodat és párjaidat

Igaz, hogy a randevú-alkalmazásokat igazi labirintusnak mondhatjuk és több külön cikket írhatnánk róluk, hogy belemerüljünk a világukba. A randevú-alkalmazások azonban nem rossz dolgok, és ismerünk sok olyan embert, akik szerelmet találtak ott. Fontos, hogy megfelelő hangulatú hirdetésünk legyen és ideális jelölteket válasszunk. A kezdéshez nézd meg még egyszer a profilodat. Az a fotó, ahol részegen mulatsz a barátaiddal, biztosan azokat fogja csalogatni, akiket szeretnél?  A mélyen kivágott felsővel olyat vonzol, aki szerelemre vágyik, vagy olyat, aki csak szórakozni akar? A hirdetésed szövegében felsorolsz minden olyan tulajdonságot, amit utálsz az ellenkező neműekben, aztán csodálkozol, hogy a jó emberek elmenekülnek tőled? Megmutatod a legjobb tulajdonságaidat? Még az sem zavar, hogy szinte feltöltsd az önéletrajzodat? Szánj egy kis időt arra, hogy objektív módon vizsgáld meg saját profilodat és végezd el az elvégzendő módosításokat annak érdekében, hogy vonzd a megfelelő embereket. Ezen felül kezd el igazán megnézni, kit választasz és kinek mondasz igent. Van-e az illetővel közös vonásotok? Úgy tűnik, hogy mind ugyanazt mondják, vagy ugyanazt akarják? Keresd meg az „esetedet”, és nézz a normáidon túl, hogy megtudd, vajon miért ragadtál ebbe az ördögi körbe.

8. Tanulj meg továbblépni az első figyelmeztető jelzésnél

Tekintettel arra, hogy mennyire szeretnénk, ha szeretnének minket, ha egy ideje egyedülállóak vagyunk, nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni bizonyos figyelmeztető jeleket újdonsült párunkkal kapcsolatban. Tehát heves temperamentuma van - néha mindannyian bedühödünk, ugye? – áltathatod magad ezzel. Úgy tűnik, utálja, ahogy öltözködsz? - valószínűleg mindenképpen le kell őt hangolnod. Dühös lesz, ha megérinted a telefonját, vagy elrejti, amikor körülötted van - csak nagyon magának való ember, igaz?
Nem. El kell kezdened „látni” a figyelmeztető jeleket, amikor azok először megjelennek, és meg kell tanulnod, hogy ilyenkor gyorsan továbblépj. Annak, hogy korábban ilyen rossz köröket futottál, gyakran az az oka, hogy saját bevallásod szerint rossz embereket tartasz magad körül. Ha nehezen látod magad elfogulatlanul, inkább próbáld meg elképzelni a legjobb barátnődet, aki elmondja neked a partnere hasonló viselkedését. Ha sikerül eloszlatni a rosszat, amint észreveszed... akkor a jót is meg tudod látni és megtartani.