10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 2. rész

Az igaz szerelmet keresed? Cikkünkben folytatjuk azoknak a tippeknek a bemutatását, amelyek segítségével könnyebben megtalálhatod azt, akire vágysz.

10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 2. rész

4. Fogadd el a másik életének áramlását is!

Ne ragaszkodj az álompartnerhez. Elutasíthatsz minden potenciális párt, aki az utadba kerül, mert nem teljesítik mind a 20 jelölőnégyzetedet. Megálltál már egy pillanatra elgondolkodni azon, hogy talán a szabványaid elérhetetlenek? Sőt, nem bántana meg, ha a „lelki társad” úgy dönt, hogy egy nap közli veled ugyanezt, mert te nem keresel annyit, amennyit ő elvár? Pedig mindent imádott benned… Dobd el az elvárásaid listáját. Minden alkalommal, amikor randizni mész, csak azt figyeld, hogy érzed magad vele.

5. Ne legyél kétségbeesett!

Még akkor is, ha mindenkivel, akivel találkozol (köztük a postással is) közlöd, hogy határozottan nem vagy kétségbeesett - ha kétségbeesett vagy, mindenki tudni fog róla.
Ez egy hangulat, amely sugárzik rólad. A férfiak mindig érzik a kétségbeesést, és ez elriasztja őket – sajnos, ez tény. Noha őrülten nehéz megpróbálni nem kétségbeesni, amikor valójában fáradt vagy, unatkozol és kétségbeesel, meg kell tanulnod, hogy elégedett legyél mindennel, amit kapsz. Ha abbahagyja az üzenetek írását? Fogadd el. Ha lemondja a randid? Mondd, hogy majdnem elfelejtetted, hogy egyébként is ezt tervezted. Ha megtanulsz visszalépni a helyzetből és megérted, hogy ne arra gondolj, hogy „mi lesz majd”, akkor kétségbeesett kisugárzásod hamarosan eltűnik, ami viszont vonzóbbá tesz téged az ellenkező nem számára.

6. Mondj igent a randira… Csak mondj igent!

A randi fárasztó lehet. Ha a randid előtt rossz napod van, akkor arra gondolhatsz, minek fokozd ezt még? Lehet, hogy ha valakivel egy rossz hét miatt nem akarsz találkozni, pedig pont ő fogja megváltoztatni az egész világodat. Fogalmazhatunk így is: az igaz szerelem nem fog bejelentés nélkül bejönni a bejárati ajtódon és ledönteni téged a kanapéra. Igen, mondj igent a randevúra, amelyben nem vagy túl biztos. Nem azért, mert még több időt kell pazarolnod, hanem azért, mert soha nem tudod megjósolni a való életben érezhető kémiát, és legtöbbször nem is tudod, mire van szükséged, csak azt tudod, mit akarsz. Ez a két dolog általában teljesen különbözik egymástól. Gondolhatod, hogy nem szereted az alacsony embereket, de jöhet egy olyan srác, aki aranyos és kedves, ám határozottan alacsonyabb annál, ami neked tökéletes lenne. Tehát legyél nyitott és mondj igent!