10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 1. rész

Az igaz szerelem megtalálása nem minden és minden vége. De ha azt keresed, lehet, hogy néhány dolgot változtatnod kell a gondolkodásmódodon.

10 tipp, amelyek segítenek megtalálni a szerelmet, ha egyedülálló vagy 1. rész

Íme Nicola Watson néhány tippje, amely segít elérni a vágyaidat.

1. Fókuszálj: Itt és most
Ne a múltban töltött időre gondolj, a rossz választásokra és a múlt rossz embereire. Összpontosíts a jövőre és ne arra a rettegett képre, hogy egyedül kell leélned az életedet. Csak a jelenre és a jelenleg tapasztalhatóra összpontosíts. Legyél boldog a jelenlegi állapotoddal, értsd meg, hogy a múltnak meg kellett történnie ahhoz, hogy oda juss, ahol most vagy, és bízz a jövőben, hogy téged szolgál és azt adja, amire szükséged van, amikor szükséged lesz rá. Most egyedülálló vagy. Tehát légy egyedül! A „pillanatban élés” energiái hamarosan vonzanak valakit, aki szeretne veled lenni.

 2. Állítsd le negatív gondolataidat
Amikor sajnáljuk az egyedülálló státuszunkat és a társadalmi hatások során végiggörgetjük az összes kapcsolat-képet, óriási negatív aurát hozunk létre magunkról és jelenlegi állapotunkról. Ez a negatív gondolkodásmód csak ártani fog neked és negatív energiát vetít az univerzumba, amiről mindannyian tudjuk, azt jelenti, hogy csak negatívat kapunk viszonzásként.
Szóval rossz ember? Több rossz dátum? Igen, mindannyian visszaárasztják a negatív dogokat, ha rájuk gondolsz.
Amikor ülsz és gondolkodsz, "de miért én, miért nem szeret senki?" - az összes rossz részre összpontosítasz - ami viszont csak a rosszat vonzza.
Képezned kell a gondolataidat (természetesen nehéz, de tovább kell folytatnod), hogy pozitív pontokra váltson magadról és életedről, minden alkalommal, amikor elméd ezen a gonosz ösvényen sétálgat.

3. Tanuld meg, hogy elfogadd az élet áramlását

Gondoltál már arra, hogy talán a rossz tapasztalatokra van szükséged ahhoz, hogy pontosan kitaláld, ki vagy, és hogy valaki egész szívével szeretni fog, a jóval és rosszal együtt?
Amikor kétségbeesetten keressük lelki társunkat, megpróbálunk „tökéletes” emberré válni, és azt gondoljuk, hogy be kell csomagolnunk azt az embert. Tökéletes nem létezik. Minden, ami akkor történik, ha ezt megteszed, olyan eszményt teremt benned, amelyet nem tudsz fenntartani és neheztelsz, amikor elkerülhetetlenül leesel ezen a létrán.
Miután elfogadtál mindent magadról, nyitottabb leszel arra, aki ugyanezt fogja tenni.