10 ok, amiért a férfiak szeretik a rossz lányokat!

Mit is jelent rossz lánynak lenni? És miért izgatja ez a férfiak fantáziáját annyira?

10 ok, amiért a férfiak szeretik a rossz lányokat!

Nem titok, hogy a férfiak a cseppet pimasz nőket kedvelik, akikkel szemben nem éreznek feszültséget, és kiélhetik velük legvadabb vágyaikat. De milyenek a rossz lányok? Talán extravagánsan öltözködnek, tetoválják bőrüket, esetleg egyik szórakozóhelyből a másikba esnek be? A rosszlány fogalom tág kategória, kicsit mindenkiben ott van.

Lássuk, miért is kedvelik a férfiak a rossz lányokat:

1. Elképzelésük szerint ezeknek a nőknek csodálatos alsónemű gyűjteményük van, rengeteg csábító szexis öltözettel. Ezért a szemükkel szinte levetkőztetik azokat, akik szerintük a “rossz lány” kategóriába tartoznak.

2. Egy férfinak sokkal nagyobb mozgástere van egy rossz lánnyal – nem kell felvilágosítást tartania a nőnek, mert legalább annyi tapasztalattal rendelkezik mint ő. Ha túl sokat iszik haverjaival, nem tart a lenéző tekintetétől, mert a nő sem makulátlan.

3. A pasik azt hiszik, hogy a rossz lányok elképesztőek az ágyban. És ha mégsem, úgyis meggyőzik magukat, hogy szenzációs volt velük.

4. A rossz lány soha nem panaszkodik, hogy a férfi folyamatosan szórakozik, mert ő az, aki jobban kiveszi a mulatozásból a részét.

5. Beindítóan tudnak sminkelni, bár néha szőrnyen elmásítják magukat, mégis izgató a férfiak számára.

6. A rossz lányok soha nem szólnak rá a férfiakra, ha a szőnyegen hagyták a piszkos zoknijukat. Az ő ruháik beterítik a szobát, úgyhogy nincs okuk elégedetlenkedni.

7. Jó alakjuk van. Ha mégsem, teljes önbizalommal tudják viselni saját adottságaikat. Magabiztossága teszi őt ellenállhatatlanná.

8. Valóra váltják legvadabb fantáziáikat. Egy rossz lány azokra a nőkre emlékeztetik őket, akiket csak katalógusokban vagy piszkos filmekben láthattak. Van bátorságuk ezért olyan szexuális kalandokba elegyedni velük, amelyeket egy “jókislánnyal” nem mernének bevállalni.

9. A rossz lányok értékelik a piszkos vicceket, nem botránkoznak meg rajtuk, sőt, sokkal piszkosabbat is tudnak mesélni.

10. A rossz lány független, nem igényli a tapintatos randikat. Lényegretörő és határozott. Ez tetszik a férfiaknak.