10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 3. rész

Cikkünk befejező részében folytatjuk azoknak a jeleknek a bemutatását, amelyek arról tanúskodnak, hogy boldog életet élsz, akkor is, ha nem tudsz róla.

10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 3. rész

8. Mindig spontán lehetsz

Ha egyedülálló vagy, mindig spontán lehetsz, anélkül, hogy figyelembe kellene venned partnered preferenciáit. Sosem kell azon gondolkodnod, hogy ha megteszel valamit, az vajon párodnak megfelel-e vagy sem. Spontán cselekedeteid kizárólag a saját kedvedért történnek! Legyél spontán, érezd jól magad és gondoskodj saját impulzusaidról!

9. Nincs senki, akire a szeretetedet és az imádatodat összpontosítanod kellene

Ha szeretsz valakit és odáig vagy érte, az bizony energia-befektetést igényel részedről. Túl azon, hogy az imádott személlyel töltött minőségi idő folyamatosan feltölt, neked is bele kell tenned a figyelmedet, az összpontosításodat, hogy a kapcsolat kölcsönösségét fenntartsd. Amikor egyedül vagy, vedd igénybe saját energiádat, fektesd be szeretetedet és imádatodat az egyetlenegy emberbe, aki mindig ott lesz veled: saját magadba.

10. Mindig elmondod az embereknek, hogy egyedülálló vagy, és hallgatod a sajnálkozásukat?

A következő alkalommal, amikor valaki kölyökkutya tekintettel néz rád és azt mondja: „Ó, te egyedülálló vagy. Sajnálom." Nézz rá zavartan és kérdezd meg tőle, miért sajnálja. Egyedül vagy, de ez nem betegség! Áldás. 100%-ban független vagy. Oszd meg függetlenséged győzelmeit azokkal, akik megpróbálnak megbántani téged. Mindent egyedül oldasz meg, miközben sokan párjukra támaszkodnak. Ez győzelem, nem kár!

Bármelyik igaz rád ezekből a jelekből? Ha igen, akkor jó úton haladsz! Ezekkel a jelekkel mutasd meg mindenkinek, hogy sajnálkozás helyett inkább működjenek együtt veled. Az egyetlen dolog, amiben biztos lehetsz, hogy saját magad vagy az, akire mindig számíthatsz. Legyen termékeny életed egyedül is!