10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 2. rész

Cikkünkben folytatjuk azoknak a jeleknek a bemutatását, amelyek a szinglik boldog életét bizonyítják. Ha magadra ismersz, azt jelenti, hogy boldog, elégedett életet élsz, akkor is, ha nem vagy tudatában.

10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 2. rész

5. Nincs senki, aki segítsen a Hogyan csináljam? listán

Ez ismerősnek hangzik? Egy hosszú nap után jössz haza és felfedezed, hogy kutyáid ismét kiszabadultak a kerítésből, amit tönkre is tettek, amikor megpróbáltak meglógni. Nincs pénzed egy új kerítésre. Megpróbálod megtalálni a módját, hogy javítsd meg a kerítést, hogy bent tartsa a kutyákat. Körülbelül tíz próbálkozás, vér, verejték és könnyek után kb. ugyanakkor a szomszéd kutyái egyszercsak kijönnek, a férj pedig rögzíti a kerítést, és kutyáik biztonságban vannak.
MIÉRT vagy csalódott? Te egyedül oldottad meg a problémát! A szomszéd egyszerűen a férjére támaszkodott. Mi történik legközelebb, amikor mindkét kutya kiszabadul, és a szomszéd férje már nem áll rendelkezésre? Van tudásod és tapasztalatod, hogy nemcsak önmagadnak segíts, hanem a szomszédodnak is. Erről szól az élet! - Segíts a szomszédodnak.

Alkalmazd ezt a helyzetet minden olyan eseményre, amelynél nincs „kedvesed”, aki segít. Hamarosan rájössz, hogy egyedülállóként is sokszor segíthetsz másoknak.

 „Hálás vagyok mindazoknak, akik nemet mondtak. Nekik köszönhetően magam csináltam.”/Albert Einstein/

6. Kényelmetlenül érzed magad a társadalmi rendezvényeken, ahol mindig boldog párok vannak.

Használd ki a rendezvény előnyeit. Oszd meg vicces történeteidet az egyedülálló házaspárokkal. Hirdesd vállalkozásodat. Ahelyett, hogy úgy érzed, hogy ha nem állsz kapcsolatban, nem illesz a társaságba, hallgass empatikus szívvel, és legyél hálás. Jelenleg nincs partnered, akivel azokat a problémákat átélnéd, amiket a többiek. Egyedül jöttél, kapcsolati problémák nélkül, és egyedül mész haza, problémamentesen!


7. Nincs senki, aki felnézne az órára, ha késel

Egy kimerítő nap végén, ha hazamész, nem kell senkinek beszámolnod és nem kell mentegetőznöd, mert késtél. Nincs senki, akit otthon hagytál. Nem tartozol senkinek az időddel, kivéve, ha gyerekeid vannak. Használd eredményesen az idődet a biztos siker érdekében.