10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 1. rész

Az egyedülálló életet gyakran negatívnak tekintik, de a valóságban az egyedülálló élet a szabadságot, a függetlenséget és a kiaknázatlan növekedési lehetőségeket jelképezi. Az egyedülállók életéhez kapcsolódó legnyilvánvalóbb megbélyegzés az, hogy egy baljós szó az „egyedül”.

10 jele annak, hogy boldog vagy, még ha nem is tudsz róla 1. rész

Ha egyedül vagy, a legtöbb dolgot egyedül csinálod, de közben nem kell magányosnak érezned magad. Csak meg kell tanulnod, hogyan kell élvezned azt, amid van, és ezt felhasználhatod egy boldog, sikeres élet megteremtésére. Lynn Silva cikke alapján megmutatjuk, melyek a szingli élet azon összetevői, amik a boldogságot jelentik akkor is, ha nem is tudsz róla.

Ha rendelkezel ezekkel a jelekkel, akkor valójában egyedül vagy a szabadság és a boldogság helyes útján.

1.    Üres házba / ágyba jössz haza.

Senki sem üdvözölhet téged, amikor hazajössz. Ahelyett, hogy csendben mozognál a lakásban, élvezd az egyedüllétet. Hozz létre egy rutint, amelynek középpontja van. Vigyázz magadra. Önts magadnak egy jéghideg koktélt vagy jeges teát. Vegyél egy forró fürdőt és cseréld le az ágyneműt, akárcsak egy fontos másik személy számára tennéd. A legfontosabb te magad vagy.
Esténként, amikor egyedül vagy, kihasználhatod ezt a kiaknázatlan lehetőséget. Használd ezt az időt, hogy pihenj és kényeztesd magad. Olvass el egy nagyszerű könyvet. Tarts edzést magadnak. Gyűjtsd ötleteket arra, hogyan tudsz továbbjutni a munkádban. Tartsd otthonodat saját igényeid szerint úgy, hogy egy hosszú nap után hazaérve biztonságban, nyugodtan és kényelmesen érezd magad.

2.    Nem sírhatsz partnered vállán egy „rossz nap” után.

A sikeres emberek, akár egyedülállóak, akár élettársak, mindig a pozitívra koncentrálnak. Ahelyett, hogy hiányozna egy partner, akinek sírhatnál, szellemileg töltsd az idődet a következő „rossz napra” való felkészüléssel. Nézd meg azokat a dolgokat, amelyeket a következő alkalommal megvalósíthatsz vagy elkerülhetsz. Gondolj azokra a készségekre, amelyekkel mostanában foglalkoztál és keresd meg a módszereket, hogy még erősebbé tedd őket. Mindenekelőtt a lehető legtöbb hálát érezd. Összpontosíts a jóra, az erősségeidre és arra, amit tehetnél a fejlesztés érdekében.

3.    Az ütemtervben csak te és / vagy gyermekeid szerepelnek.

A szemed előtt van a saját életed, amelyet élsz. Rugalmasan tudod kezelni ütemterved minden aspektusát anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd vagy bárki mással kellene dolgoznod! Ez a szabadság! Vedd és élj vele. Nézd meg céljaidat, felelősségi körödet, szükségleteidet, gyerekeid igényeit, és teljes körűen rendezd a teljes ütemtervet ennek alapján.

4.    Te vagy az egyetlen pénzügyi szolgáltató és döntéshozó.

A költségvetés tervezésekor nem kell aggódnod a partnered szükségletei vagy vágyai miatt. Az önről és/vagy gyermekeidről szól! Nem fognak kritizálni döntéseid miatt. Nem kérdezik tőled, hogy miért költöttél pénzt valami olyanra, amellyel a partnered nem ért egyet. Nemcsak van időd befektetni magadba, hanem a felelősséged is, hogy befektess magadba, gyermekeidbe, érdekeidbe és szenvedélyeidbe. Fontold meg ezt az ajándékot és használd okosan!