10 hazugság, amivel a középkorú szingli nők áltatják magukat!

Vajon miért van annyi középkorú szingli nők? Miért nem vágnak bele egy kapcsolatba? Mivel hitegetik magukat?

10 hazugság, amivel a középkorú szingli nők áltatják magukat!

Annak, hogy egyedül élsz, számtalan oka van. Lehet, hogy eleged van a randikból, de az is lehet, hogy nem tudod, hogy hogyan kezdj a randizáshoz. Akár az is előfordulhat, hogy hazugságokkal áltatod magad. Ha ez a helyzet, akkor eljött az ideje, hogy változtass a dolgokon. Vegyük sorba, hogy melyek is ezek a hazugságok!

1. A jó pasik már mind foglaltak.

Ez alapból nem igaz, mert vannak, akik valamilyen oknál fogva elváltak, és magukra maradtak, és vannak azok a férfiak, akik eddig kiélték magukat, és most már ideje lenne megállapodni.

2. Már ellőttem az egyetlen esélyem a szerelemre.

Ezt főként azok a fiatal özvegyek hangoztatják, akikl egy boldog házasság után maradnak egyedül.  Úgy érzik, hogy nekik már nem jár több boldogság, hiszen az életben tévesen gondoljuk azt, hogy csak egy nagy Ő létezhet. Pedig ez nagy tévedés, hiszen pont ők azok, akik már tudják, hogy milyen apró jelekre kell odafigyelni.

3. A szerelmet nem éri meg keresgélni.

Igaz, hogy sok idő és energia kell, ráadásul nem is biztos, hogy elhiszed, hogy neked is sikerülhet, pedig tévedsz. Valahol mindenkinek meg van a másik fele. Igaz, emlékeztetned kell magad a célra, ugyanis senki nem ígérte meg, hogy egy életre szóló társat találni könnyű lesz.

4. Ha a pasi nem tökéletes, akkor nem éri meg.

Micsoda??? Hiszen mindenki tisztában van vele, hogy tökéletes ember nincs, mi nők sem vagyunk azok. Ilyen csak a tündérmesékben és a romantikus filmekben létezik.

5. A pasik nem olyan kedvesek lés megértőek, mint a barátnők.

Egyértelmű, hogy egy férfi máshogy gondolkozik, mint egy nő. Ez az élet rendje. Ideje eldöntened, hogy társra vagy barátnőre vágysz.

6. A legtöbb pasi hazug, hűtlen, és megcsal.

Hidd el, hogy vannak még becsületeés és őszinte férfiak, csak hinni kell benne, valahol rád is vár az Igazi!

7. Sosem találkozom olyannal, aki érdekel

Sok nő a normális férfiakat unalmasnak tarta és átdobja friendzone-ba, a rosszfiúkhoz viszont kifejezetten vonzódik.

8. A környezetemben nincsenek szingli pasik.

Tévedsz, ha ezt hiszed. Menj többet emberek közé, akár egy kávézóba, és már látni is fogod, hogy nem vagy egyedül ebben a nagy világban.

9. Manapság a férfiak nem is akarnak kapcsolatot.

Ez is csak félig igaz, a másik fele hamis. Bizonyára nem mindenki akar elköteleződni, és az első rózsacsokor mellé sem fog gyűrűt rejteni, de nem az általános jelenség. 

10. Nincs időm randizgatni.

Nyilván mindenki elfoglalt, főleg, ha egy elványt anyukáról van szó. Attól függetlenül, hogy valaki egyedül marad a gyerekekkel, nem kell kolostorba vonulnia, és elzárni magától a lehetőségeket. Ráadásul ha igazán társra vágysz, akkor biztosan tudsz rá időt szánni. Persze az is elfogadott, ha úgy döntessz, hogy neked most nem ez a legfontosabb.

Gondolkozz ezeken el, és utána döntasd el, hogyan tovább, fő, hogy magad ne akard becsapni.