8 dolog, amit az emberek rosszul csinálnak szex után!

De fogalmazhatnánk úgy is, hogy mit ne tegyünk az aktus után, hiszen az alábbi felsorolásban csupa kiábrándító dolgokat szedtünk össze! Ezt a 8 cselekvést inkább hanyagoljátok!

8 dolog, amit az emberek rosszul csinálnak szex után!

Jó pár kutatás készült már arról, hogy pontosan melyek azok a leggyakoribb cselekvések, amiket a párok művelnek közvetlenül szex után. Hát mit ne mondjak, rettentően kiábrándító dolgokra hívták fel a figyelmünket. Az alábbi 10 dolgot jobb, ha nem közvetlenül azután csináljátok, miután vége az aktusnak.

1. Kevésbé negatív dologgal kezdjük: a párkapcsolat elején lévő fiatalok fontosnak tartják az utójátékot, vagyis a szex utáni összebújást és beszélgetést. Sajnos ez az idő múlásával egyre ritkábban fordul elő. Azért figyeljünk erre oda, mert ha ez egy idő után eltűnik két ember között, akkor úgy fogunk gondolni a szexre, mint egy kötelező esti programra. Valljuk be, ennél vajmi kevesebb illúzióromboló dolog van.

2. Visszakapcsolhatjuk a filmet. Sajnos sokan vannak úgy, hogy miest vége az aktusnak, konkrétan azzal a lendülettel visszakapcsolják a filmet, és elmarad az összebújós beszélgetés. Apró kulisszatitok: ilyenkor sokkal érzelmesebb mindkét fél, ezért őszintébben és nyíltabban tudnánk a másikkal komminukálni az esti sorozat helyett. Nem érné meg? 

3. Ivás. Nem, most nem az alkoholra gondolok. Érdekes módon ilyenkor roppantmód oda tudunk figyelni a folyadékpótlásra, hiszen a nagy többség inkább kimegy és iszik valamit, csak hogy megússza az összebújós beszélgetést. 

4. Az azonnali felöltözést azt hiszem nem is kell túlságosan megmagyarázni. Kellemetlen és pont. Főleg a férfiakra jellemző, hogy aktus után azonnal felhúzzák az alsógatyájukat ahelyett, hogy odabújnának a párjuk mellé. Most őszintén gondoljunk csak bele: kinek ne esne jól, hogy párjával meztelenül összebújjon kicsit?

5. Azért nem ennyire reménytelen a helyzet, a sok negatív dolog mellett azért elárulom, hogy vannak, akik kiskifli-nagykifli pózban bújnak össze, és így is alszanak el. El sem a legromantikusabb, de még mindig jobb, mint az előzőekben felsoroltak!

6. A semmit nem mondók. Ők a tipikus plafonbámulók, akik csöndben maradnak perceken keresztül. Ekkor szokott megfordulni a nők fejében, hogy vajon mire is gondolhatnak. Egyéjszakás kalandban ez oké, de egy évek óta jól működő kapcsolatban snassz.

7. A komoly dolgok megvitatását se most akarjuk átbeszélni, hiszen bármilyen hihetetlenül is hangzik, a legtöbb nő éppúgy nem vágyik rá, mint a férfitársaink. Ha mind a ketten vevők vagytok rá, akkor nyugodtan hozzatok fel komoly témákat, de ha egy mód van rá, akkor inkább válasszatok más időzítést!

8. Az a fránya közösségi média. Sokan vallották már be, hogy miest kibújtak kedvesük mellől az ágyból, azzal a lendülettel már kapcsolódnak is a wifihez, és nyomon követik, hogy vajon miről maradhattak le azalatt az idő alatt, míg szerelmükkel töltötték az időt. Ennél van illúziórombolóbb?